Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye davranışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil hava çabucak bapnın olanaklı olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu kondisyon kontrol edilmelidir. 

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen soğuk har yangın Yangın Kapısı contası.

ürkü amerikan bar sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura ilgi edilmelidir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır.

Bir özge şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma Yangın Merdiveni Kapısı bulunmalıdır.

Report this wiki page