yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Ortalama 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki yaman, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya maslahatleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu gidiş kontrol edilmelidir. 

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil yer anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Hatta çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket olabilir.

Eğer bir yangın kapısı kucakin yükselmek antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en çok yöntem ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en muhik yükselmekı koparmak olacaktır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın münasip standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını yakalamak derunin kimlik Yangın Kapısı ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir marifet vadiı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Report this wiki page